Interpretimi i endrrave me shkronjen E

Ecje

Në qoftë se sheh se po ecën me vështirësi, do të gjesh vështirësi në çështjen tënde. Në qoftë se ecën shpejt, do të keni gëzim dhe sukses.

Edukatë

Do të marrësh një lajm nga një person i zemrës. Në rast se je martuar kujdes partnerin. Në qoftë se je grua, kujdes nga një rrezik.

Egërsirë

Do të keni marrëveshje të vështira martesore. Në qoftë se në ëndërr egërsoheni ju, kujdes pasi do të mërziteni. Kujdes shëndetin, si dhe me bashkëpunëtorët, pasi janë kundër programeve tuaj.

Eklips

Në qoftë se shikon të bëhet eklipsi i hënës ose i diellit, do të humbasësh një mbështetës të rëndësishëm ose diçka të dashurisë tënde.

Ekspozitë

Në qoftë se viziton ekspozitë, do të marrësh një lajm të mirë. Në qoftë se shikon një të njohurin tënd duke vizituar, ai do të të sjellë lajmin e mirë.

Ekran

Në qoftë se shihni në ëndërr që ndodheni përpara një ekrani kinematografik, do të keni për të bërë një çështje gjyqi, në qoftë se ndodheni përpara televizorit, do të thotë lumturi dhe qetësi familjare.

Ekzotike

Nëse gjendeni ose shihni diçka ekzotike, do t’u mbulojnë mos vetëbesimi dhe pasiguria.

Ekzema

Nëse shihni ne ëndërr sikur keni ekzeme do te thotë se shume shpejt do lindin konflikte me miqtë.

Elb

Në qoftë se thjesht shikoni elb, do të mësoni një lajm të këndshëm nga shokët tuaj dhe do të gëzoheni. Në qoftë se hani bukë elbi, do të merrni pjesë në një argëtim të këndshëm. Në qoftë se shikoni të hani elb të gjallë, atëherë do të akuzoheni për sjelljen tuaj.

Elefant

Elefanti ne ëndërr tregon se ne jetën reale duhet te jeni me tolerante dhe me te kuptueshëm me te tjerët. Kur shihni ne ëndërr sikur keni hipur mbi elefant do te thotë se keni mposhtur friken dhe keni me tepër besim tek vetja.

Elektrodë

Në qoftë se shikon në ëndërr elektrodë, gëzim, lumturi dhe sukses në punët dhe veprat tuaja.

Elektriçist

Në qoftë se sheh që je elektriçist, ndërsa profesioni juaj është tjetër, do të keni shumë fitime nga puna juaj.

Elektricitet

Sido që ta shikoni në ëndërr, do të thotë sëmundje dhe dëme të mëdha.

Elefant

Në qoftë se shihni që ju ndjek një elefant, do të thotë që rrezikohet shëndeti juaj. Në qoftë se keni hipur mbi elefant, ju pret lavdi, nderime dhe mbrojtje, andej nga nuk e prisni. Në qoftë se shihni elefant duke shkulur pemë ose të shembi shtëpi, do të dëgjoni lajme që do t’u mërzisin. Në qoftë se një grua sheh elefant ose ka hipur mbi të, do të sëmuret rëndë, ose dikush nga familja e saj do të vdesë.

Emër

Në qoftë se shihni në ëndërr që ndryshoni emrin ose mbiemrin, ose harroni si ju quajnë, do të humbni shumë para.

Emigrant

Kur shihni ne ëndërr emigrante te shumte do te thotë se keni disa pengje ne zemër ose vuani për dashurinë. Nëse ne ëndërr jeni ju emigrant do te thotë se duhet patjetër te ndryshoni vendbanim.

Emocione

Në qoftë se shikon sikur je emocionuar ose shikon të tjerët të emocionuar, do të keni shumë gëzime.

Enë

Në rast se shikoni enë të mbushur, do të keni të mira dhe në rast se rrjedh ujë fitime të mëdha nga puna. Në rast se bleni enë, do të keni shumë mendime në mendjen tuaj. Dhe në rast se thjesht mbani enë dhe jeni beqar, do t’u bëjnë kërkesë për martesë.

Engjëll

Ëndërrimi i engjëjve shpesh është një profeci kështu qe dëgjojini mesazhet qe ata ju përcjellin. Nëse engjëlli është i veshur me te bardha dhe i rrethuar me drite, kjo tregon se do merrni një pasuri te madhe.

Epidemi

Epidemia ne ëndërr mund te jete simbol i një martese te një te afërmi, por mund te jete edhe tregues i një frike qe keni nga diçka. Nëse shihni ne ëndërr sikur jeni prekur nga një epidemi do te thotë se do kaloni një vuajtje te madhe.

Era

Era që fryn në ëndërr do të thotë që do të merrni lajme të mira për çështjet tuaja private. Do të thotë gjithashtu që jeni indiferentë për njeriun që keni pranë dhe për lidhje serioze. Në qoftë se era fishkëllen dhe është e fortë, do të hidhëroheni. Në qoftë se është e fortë do të ndjeni vetmi. Në qoftë se është erë e lehtë, do të arrini me vështirësi një pasuri të madhe. Në qoftë se era është e fortë dhe ju shtyn, jeni këmbëngulëse dhe do të keni sukses dhe ngritje profesionale.

Erëza

Në qoftë se shikoni erëza brenda në kuti ose në shishe, sjellja juaj është jashtëzakonisht e keqe. Në qoftë se jeni grua, prisni fjalë të bukura për bukurinë tuaj dhe për sjelljen tuaj të mirë. Në qoftë se shikoni sikur lyheni me ato dhe sidomos në kokë ose në duar, do të pasuroheni nga një rast shumë i mirë që do t’u vijë dhe kujdes të bëni për një përdorim të mirë të pasurisë tuaj. Në qoftë se jeni grua, leni lidhjet e shumta me burra. Në qoftë se jeni vajzë, i dashuri ju tradhëton. Në qoftë se shikoni një të huaj t’u dhurojë erëza, do të keni shumë interesa nga një person i huaj. Në qoftë se jua dhuron vajzë, do t’u deklarojë ajo dashurinë e zjarrtë që ndien për ju. Në qoftë se ju dhurojnë shokët erëza, do të merrni lajme të mira.

Errësirë

Në qoftë se shihni që papritur errësohet, do të keni sukses në punë, në qoftë se ecën me vështirësi në errësirë, mërzi dhe lajme të këqija në lidhje me çështjet tuaja, ju presin.

Eshkë

Në qoftë se thjeshtë shikoni eshkë, do të keni hidhërime dhe dëshpërime. Në qoftë se shikoni sikur e ndizni, do të keni të mira në familje. Në qoftë se shikoni sikur e fikni, do të keni aksidente dhe ndoshta dhe mund të sëmureni.

Etje

Në qoftë se shihni keni shumë etje dhe nuk mund të pini ujë, do të keni një zhgënjim në fushën e dashurisë. Në qoftë se ju jep ujë dikush i seksit të kundërt, do të lidheni me të erotikisht dhe mund të martoheni. Kujdes shëndetin, në qoftë se shihni që nuk ngopeni me ujë. Rrezikoni. Në qoftë se gjeni ujë të bollshëm dhe shuani etjen, ju presin suksese në punë dhe fitime. Në qoftë se mbeteni të etur, kujdes pasi ditë të vështira do të vijnë.

Loading...

Përshtatja e shënjave

Dëshironi të dini se sa përshtateni me partnerin tuaj sipas horoskopit. Zgjedhni shenjën tuaj dhe shenjën e partnerit/partnerës tuaj dhe kuptoni përshtatshmërinë.

Numri i dashurisë

Zgjedhni ditën dhe muajin e datëlindjes tuaj që të shihni numrin tuaj të numerologjisë, numër i veçantë (nga 1 deri 9), pëfaqësues i karakterit.

Gjëje shënjen tënde në horoskop

Nëse nuk jeni të sigurt se cila shenjë jeni në horoskopin yjor dhe horoskopin kinez atëherë mund ta shikoni këtu. Shkruani datëlindjen dhe zbuloni shenjën tuaj.

Interpretimi i ëndrrave

Këtu ju mund ti gjeni interpretimet e ëndrrave sipas shkronjave të alfabetit. Zgjedhni shkronjen shpjegimin e ëndrres suaj.