Tipare të personalitetit të cilat i urreni tek partneri për gjdo shenjë të horoskopit

Të gjithë janë të ndryshëm. Të gjithë na pëlqejnë gjëra të ndryshme, dhe madje do të sillemi në mënyra të ndryshme. Personaliteti i një personi është ajo që i bën ata të veçantë. Kjo do të thuhet, ndonjëherë disa njerëz janë shumë të ndryshëm për ne që të shoqërohemi lehtësisht, ose sjelljet e tyre na bëjnë të çmendur. Ne vetëm mund të durojmë kaq shumë, dhe kjo është veçanërisht e vërtetë në marrëdhënie. Nuk ka të bëjë me të qenit i zgjuar, nuk ka të bëjë me të menduarit se dikush nuk është mjaft i mirë për ne, apo edhe për ne duke menduar se jemi perfekt; bëhet fjalë për përplasje të personaliteteve. Ndonjëherë është e vështirë të vësh fjalët pse diçka që në pamje të parë duket kaq e vogël dhe e parëndësishme, sidomos për njerëzit e tjerë, ishin prishës të plotë dhe të plotë për ne.

Epo, shenja juaj zodiak mund të ketë përgjigjen që ju nevojitet. Ndërsa të gjithë janë të ndryshëm, ka të përbashkëta që mbivendosen brenda shenjave të zodiakut. Kjo mund të jetë arsyeja prapa karakteristikave të caktuara të një personi janë prishësit e marrëveshjeve absolute. Do shenjë përcaktohet nga një grup karakteristikash negative dhe pozitive, pasi askush nga ne nuk është pa të metat dhe cilësitë tona shëlbuese. Sidoqoftë, edhe shenjat më falëse nuk mund të kalojnë të meta të caktuara. Ndoshta ju tashmë i dini ndërprerjet e marrëdhënieve tuaja, por nuk e kuptoni pse, ose mbase kuriozi juaj se çfarë është ndërprerja e marrëveshjes tuaj. Sido që të jetë, këtu janë të metat e personalitetit që çdo zodiak nuk mund të qëndrojë!

Dashi

Femër: I urren njerëzit e paqartë.

Gratë nga ajri janë njerëz të sigurt, aventureske dhe të shtyrë. Ndonjëherë kjo shenjë mund të duket pak impulsive, por kjo buron vetëm nga dashuria e tyre për jetën dhe dëshira për të bërë gjëra. Ata janë gjithashtu punëtorë jashtëzakonisht të vështirë dhe të përkushtuar kur duan të jenë. Pra, mund të imagjinoni se gratë e kësaj shenje nuk janë të interesuar për dikë që është dembel, i palëvizshëm ose i paqartë. Në fakt, ata nuk mund të qëndrojnë njerëz si kjo. Gratë e murrizave duan të jenë rreth njerëzve që ndajnë të njëjtin eksitim që bëjnë, ata duan dikë që është i barabartë i tyre. Ata nuk duan që dikush që rri ulur dhe le ta kalojë jeta. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për marrëdhëniet. Kur kërkon një partner të mundshëm, apo edhe për një mik të ri, Aries kërkon njerëz me një zell të ngjashëm për jetën!

Mashkull: Nuk mund t’i qëndrojnë njerëzit që kanë nevojë dhe janë të varur.

Dashi kanë lindur udhëheqës. Ata pëlqejnë të marrin përsipër përgjegjësinë dhe të hapin rrugën. Në përgjithësi, ato janë shenja shumë të pavarura, kështu që ndoshta mund të imagjinoni se Dashi nuk i pëlqen njerëzit që i shkatërrojnë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për burrat e Dashi. Kjo nuk do të thotë të thuash, se ata janë kundër marrëdhënieve sepse nuk janë. Sidoqoftë, burrat e Dashi nuk bëjnë mirë në marrëdhëniet që nuk lejojnë që ata të kenë lirinë dhe pavarësinë e tyre. Burrat e murrizit nuk mund t’i qëndrojnë njerëzit që kanë nevojë dhe të varur. Për një kohë, ata do të tolerojnë njerëzit që i shohin të guximshëm, veçanërisht nëse kjo është mbërthimi nga dashuria, pasi ata do ta gjejnë atë duke dashur. Duke u thënë kështu, ato ndjenja nuk do të zgjasin shumë dhe ato do të fillojnë të humbasin interesin. Ata posaçërisht nuk kujdesen për të ju njoftuar se ku janë 24/7. Burrat e murrizit duhet të rrethohen me njerëzit po aq të pavarur sa janë.

Demi

Femër: I urren njerëzit që nuk respektojnë.

Nuk ka asnjë tërbim krejt si një Demi i përhumbur! Nëse zemëroni demin, do të shihni brirët e tyre. Mënyra më e shpejtë e sigurt për të arritur në anën e keqe të Demi është të jesh mosrespektues dhe i pasjellshëm. Gratë e Demi, veçanërisht, nuk mund të qëndrojnë njerëz pa respekt. Në fakt kjo është ndoshta një nga sythet më të mëdha të tyre të përkëdhelur. Gratë e Demi janë shumë poshtë tokës; megjithatë, ata gjithashtu mund të jenë krenarë, dhe nuk ka asgjë të keqe me këtë. Problemi lind kur dikush i fyen, madje edhe me shaka. Kjo shenjë mund të jetë shumë e durueshme dhe nuk lejon shumë të marrin nën lëkurën e tyre. Por kur dikush është duke mosrespektuar, prisni që gratë Demi të largojnë nga jeta e saj. Gra kokëforta dhe të sigurta, gratë Demi nuk do të tolerojnë njerëz të vrazhdë dhe të parespektueshëm në partner ose në miqësitë e tyre.

Mashkull: E urrejnë ppontanitetin, kështu që duhet të keni një plan.

Demi janë një nga shenjat më të qëndrueshme në zodiak, dhe ndërsa ata gëzojnë të marrin gjëra nga dita në ditë, ata e urrejnë spontanitetin. Ndërsa shkojnë me rrjedhën siç janë Demi, atyre u pëlqen t’i mendojnë gjërat. Pra, ata nuk janë shumë të entuziazmuar nga individë të egër dhe spontan, të cilët kurrë nuk dinë të bëjnë një plan. Në fillim, kjo mund të jetë emocionuese për ta, pasi është në kundërshtim me qasjen e tyre në jetë, megjithatë, se eksitimi së shpejti do të zbehet. Për burrat Demi, veçanërisht, ata nuk e kuptojnë se si disa njerëz mund të kërcejnë nga një kurs veprimi në tjetrin pa një mendim të dytë; ndërsa ata do të duhet të marrin kohën për të peshuar rrjedhën e veprimit. Burrat Demi kërkojnë njerëz që mund të përmbahen nga angazhimet e tyre dhe njerëz tepër të spontan ose të shpërndarë të trurit, të cilët nuk mund të marrin një vendim janë ndërprerës të marrëveshjeve për ta.

Binjaket

Femër: Urren sekretet, jini të drejtpërdrejtë.

Kur bëhet fjalë për fluturat sociale, mos kërkoni më larg se gratë Binjakë! Këto vajza duan të jenë rreth njerëzve dhe duan të bëjnë miq të rinj. Gratë e Binjakëve lulëzojnë me energji nga ata përreth tyre. E thënë kështu, këto gra kanë një kohë të vështirë për t’u lidhur me njerëz që janë larg, pasi ata nuk e kuptojnë pse disa njerëz thjesht nuk janë aq miqësorë dhe të hapur sa janë. Në fakt, gratë Binjakë nuk mund të trajtojnë njerëzit që janë plotësisht të mbyllur. Ata do të pyesin se çfarë është ju keni për të fshehur dhe pse nuk ndjeheni mjaft të qetë për të qenë të drejtpërdrejtë me ta. Kjo shenjë i pëlqen të jetë në dije. Ata kënaqen që kanë lidhje të thella me ata rreth tyre. Kështu që një person që mban sekretet e tij ose të saj të drejta dhe nuk mund të jetë i përparuar nuk do t’i qëndrojë shumë shanseve me gratë Binjakë.

Mashkull: Urren të pa përqendruesit.

Aventura është në gjakun e Binjakëve! Kjo shenjë pëlqen të provoni gjëra të reja dhe të shkoni në vende të reja. Shpejtë dhe gjithmonë i gatshëm për të parë se çfarë jete ka për të ofruar, Binjakët nuk mund t’i qëndrojnë njerëzit që vendosen për rutinat e përditshme të përditshme. Burrat Binjakë në veçanti duan të bëjnë një bisedë të mirë përplot me mashtrime dhe do të lodhen me njerëz që nuk mund të vazhdojnë me ta. Nuk është se ata nuk i pëlqejnë njerëz të tillë; është më shumë që ata të ndjehen sikur u mungon rëndësia. Me vëmendjen e tyre duke u tërhequr vazhdimisht nga një ngjarje në tjetrën, dhe me ecjen e tyre, shkoni, shkoni në mënyrë jetese Binjakët duhet të rrethohen me njerëz që ndajnë të njëjtën energji dhe pasion për jetën. Burrat Binjakë u pëlqen ta jetojnë jetën në maksimum dhe të kërkojnë miqësitë dhe partnerët tanë të marrëdhënieve që bëjnë të njëjtën gjë. Ata e urrejnë jetën e përditshme dhe mërziten lehtë me njerëzit për të cilët mendojnë se janë rutinë.

Gaforrja

Femër: I urren njerëzit që e mbyllin.

Gaforrja është ndoshta një nga shenjat më të ndjeshme të zodiakut. Ata i ndiejnë thellësisht emocionet e tyre dhe janë lehtësisht të aftë të lidhen me njerëzit përreth tyre. Duke u thënë kështu, ata gjejnë njerëz që kanë prirje ta mbyllin atë për të qenë shkelës të marrëdhënieve për sa i përket marrëdhënieve. Shprehëse dhe origjinale, gratë me shenjen e gaforres kërkojnë të zhvillojnë lidhje emocionale me njerëzit. Nëse e gënjeni, mbylleni dhe fshihni gjërat prej saj, nuk do të jetë e lumtur. Si një individ i kujdesshëm i cili dëshiron të ndihmojë partnerin dhe miqtë e saj gjatë gjithë kohës së tyre të vështirë, nëse vazhdimisht e largoni, ajo përfundimisht do të largohet për mirë. Për një grua të gaforres, marrëdhëniet janë të rëndësishme për të, dhe do të funksionojnë vetëm nëse të dy palët mbeten të hapura. Nëse nuk është ky rasti, ajo do të ecë përpara dhe do të punojë drejt mirëmbajtjes së atyre që, ndjehet, e vlerëson dhe mbështetjen që ajo ka për të ofruar.

Mashkull: Eshtë një burrë familjar, dhe ka nevojë për një partner që është gjithashtu.

Burrat nen shenjen e gaforres janë djem të familjes me kohë të madhe. Ata e duan familjen e tyre dhe e shikojnë atë si sistemin e tyre të mbështetjes. Pra, mund ta imagjinoni jo shumë të dashur me dikë që nuk vendos të njëjtën vlerë për familjen si ata. Nëse dikush nuk mund të shoqërohet me familjen e tij, mos prisni që ata të jenë në jetën e tij për një kohë të gjatë. Në fakt, shanset janë që ai as të shqetësojë të qenit me dikë që nuk është afër me familjen e tyre gjithashtu. Mos vlerësimi i familjes është një humbje e madhe për burrat e nen shenjen e gaforres. Ata shikojnë të krijojnë marrëdhënie me njerëz që ndajnë të njëjtat vlera që ata bëjnë, dhe familja luan një rol të madh në jetën e tyre. Nëse mbajtja e familjes suaj nuk është përparësi për ju, mos prisni që të shoqëroheni mirë me një burrë të shenjes gaforrja.

Luani

Femër: Urren njerzit qe nuk e kuptojne humorin.

Zonja pëlqen të jetë jeta e ahengut! Pavarësisht nëse është një festë e vërtetë apo thjesht një mbledhje e vogël e miqve, luanesha pëlqen të bashkojë të gjithë së bashku për të kaluar një kohë të mirë. Me nivele të larta energjie dhe një personalitet në largim, gratë te shenjes luani pëlqejnë të bëjnë shaka dhe në përgjithësi shijojnë jetën. Në dashuri, ata duan dikë që mund të vazhdojë me banter të zgjuar dhe t’i sfidojë ata. Sidoqoftë, thjesht sepse kjo shenjë e do vëmendjen nuk do të thotë se ata shoqërohen me të gjithë. Në fakt, disa njerëz nuk kujdesen për personalitetin me zë të lartë dhe atje të luanit dhe mund ta konsiderojnë natyrën e tyre shaka shaka si të tepërt. Po kështu, zonja e shenjes luani, me të vërtetë nuk i pëlqejnë njerëzit që veprojnë si shkopinj në baltë. Individët që nuk mund të bëjnë shaka do të marrin seriozisht nën lëkurën e një luan dhe do të veprojnë si një parti më të mirë të humorit të tyre përndryshe. Gratë e zodiakut luani thjesht duan të kenë një kohë të mirë dhe të shijojnë jetën, kështu që ata nuk kanë vend për humor.

Mashkull: I urren njerëzit që veprojnë si ata janë më mirë se ata.

Luanet njihen për egot e mëdha, por çfarë tjetër mund të presësh nga një shenjë që përfaqësohet nga Mbreti i Xhunglës? Burrat luan krenohen me veten e tyre dhe me të drejtë. Ata janë meshkuj alfa përmes dhe përmes. Këta burra e vënë mendjen te një detyrë dhe ata punojnë shumë për të përmbushur qëllimet e tyre. Ata duan të njihen për ato që bëjnë. Kështu që ju mund ta imagjinoni, ata që kanë lindur nën këtë shenjë nuk mund të qëndrojnë në njerëz që janë gjithmonë duke u përpjekur t’i bashkojnë ato. Aq sa krenarë janë burrat luan, ata urrejnë njerëz që përpiqen t’i sikletojnë ata ose t’i shfaqin ato. Në dashuri, ata duan një të barabartë, dhe ata do ta trajtojnë atë si një mbretëreshë. Burrat nen shenjen e luanit e dinë që ata janë mbreti dhe nuk do të durojnë që dikush të përpiqet të uzurpojë atë titull prej tyre.

Virgjeresha

Femër: I urren njerëzit e ngathët.

Gratë e nen shenjen e virgjereshes janë shumë të veçanta. Ata pëlqejnë gjërat që mbahen në një rregull të rregullt dhe të rregullt. Ata gjithashtu kujdesen për pastërtinë. Ndërsa nuk janë të kotë ata e konsiderojnë higjenën personale si një rëndësi të madhe. Në përgjithësi, nga rregullimet e jetesës deri në higjenën personale gratë duan gjërat që mbahen rregullisht, të pastra dhe të pastra. Duke u thënë se ata me të vërtetë e urrejnë të qenurit me njerëz që janë skllevër të plotë dhe të plotë. Hapësirat e punës të rrëmujshme, shtëpitë e çrregullt dhe mungesa e higjenës janë ndërprerës të plotë dhe të plotë për këtë shenjë. Gratë nen kete shenje nuk mund të durojnë ndjenjën e shqetësimit dhe duhet të kryejnë gjithmonë detyrat e tyre në një kohë të duhur. Të shohësh një person i cili nuk kujdeset për veten e tij.

Mashkull: Urren te papergjegjshmit.

Burrat e nen shenjen e virgjereshes janë po aq të orientuar drejt qëllimit sa dhe gratë e te kesaj shenje. Kurdoherë që ata kanë një punë për të bërë ata jo vetëm që e bëjnë atë, por ata shkojnë milje ekstra për të siguruar që është bërë sipër dhe përtej kërkesave. Burrat kërkojnë përsosmëri në gjithçka që bëjnë dhe madje përpiqen të tejkalojnë qëllimet e tyre. Për ta, gjithmonë ka vend për tu përmirësuar, kështu që ata me të vërtetë nuk i kuptojnë apo edhe si njerëzit që heqin përgjegjësitë. Ata e shohin të gjithë qëndrimin “djalli mund të kujdeset” i bezdisshëm. Ata do të pyesin veten, si mund të mos kujdeset dikush për përgjegjësitë dhe pasojat? Sido që të jetë detyra, burrat e virgjëreshës besojnë në punën e palodhur dhe përkushtimin për ta arritur atë. Burrat duan të jenë rreth njerëzve që ndajnë ambicien dhe dëshirën e tyre për të arritur qëllimet dhe ëndrrat e tyre. Njerëz të papërgjegjshëm dhe të paqartë thjesht nuk futen në jetën e tyre.

Peshorja

Femër: I pëlqen varësia, i urren njerëzit jo të besueshëm.

Zonjat e Peshores janë mishërimi i besnikërisë dhe besueshmërisë. Nëpërmjet të trashë dhe të hollë, përmes shiut ose shkëlqimit, Peshorja do të jetë gjithmonë atje për ju. Nëse keni nevojë për dikë që të ketë shpinën, një zonjë e Peshores është gal juaj. Meqenëse ajo ka shumë të ngjarë të dalë nga rruga e saj për dikë në nevojë, Peshorja nuk e kupton sesi disa njerëz mund të jenë kaq të ngathët. Njerëzit jobesimtar dhe jo të besueshëm marrin vërtet nën lëkurën e kësaj shenje normalisht shumë të lehtë. Zonjat e Peshores janë shumë mirëkuptuese dhe e dinë që ndonjëherë gjërat komplikohen, por edhe kjo ka kufijtë e tyre. Qoftë në një lidhje romantike, qoftë në një miqësi, gratë e Peshores dëshirojnë të jenë me dikë që është i besueshëm. Kur shtytja vjen për lopatë, gratë Peshorja do të qëndrojnë gjithmonë pranë jush, do t’ju mbrojnë dhe do t’ju ngushëllojnë. Ata nuk pranojnë të humbin kohën e tyre te dikush, të cilin nuk mund ta konsiderojnë të njëjtën gjë.

Mashkull: Jepini atij hapësirë, urren njerëzit këllyes.

Burrat e Peshores pëlqejnë të shkojnë me rrjedhën. Ata duan të shijojnë jetën dhe besojnë se mënyra më e mirë për ta bërë këtë është t’i mbani gjërat sa më pak të ndërlikuara të jetë e mundur dhe të mbani një këndvështrim pozitiv. Me natyrën e tyre të qetë dhe personalitetin miqësor, burrat e Peshores kanë tendencë të jenë shumë social. Sidoqoftë, mos e gaboni kënaqësinë e tyre për të qenë rreth njerëzve për një nevojë për të qenë rreth njerëzve. Aq sa gëzojnë takimin dhe shoqërimin me miqtë, burrat e Peshores gjithashtu kërkojnë hapësirën e tyre. Në fakt, ata shohin se njerëzit e mërzitur janë shumë të bezdisshëm. Ata do të vrapojnë në shenjën e parë të zotërimit. Ju nuk mund të zotëroni një njeri të Peshores; ai duhet të jetë personi i tij dhe duhet të ndiejë se kufijtë e tij respektohen. Burrat e Peshores nuk duan të jenë rreth njerëzve tepër të nevojshëm, pasi mendojnë se kjo do t’i vijë një shkatërrimtar në zhurmën e tyre të ndjehet mirë.

Akrepi

Femër: Ajo është ajo që është dhe kurrë nuk do të lejojë që dikush të përpiqet ta ndryshojë.

Gratë e akrepit janë të sigurt në vetvete. Këto zonja e dinë se kush janë dhe çfarë sjellin në tryezë. Ata bëjnë atë që dëshirojnë dhe janë të lumtur në jetën e tyre. Sidoqoftë, një gjë që i çmend vërtet këto gra të ashpra janë njerëz që mendojnë se mund dhe në të vërtetë duan t’i ndryshojnë ato. Headstrong dhe të vetë-siguruara, gratë Akrep kurrë nuk do të lejojnë që dikush të përpiqet të marrë përsipër jetën e saj. Kjo do të thotë që ajo nuk do të qëndrojë për njerëzit që përpiqen ta formojnë atë në atë që duan që ajo të jetë. Në marrëdhënie, gratë Akrepi pëlqejnë të veshin pantallonat; megjithatë, ata janë të gatshëm të bëjnë kompromis dhe ta shohin partnerin e tyre si të barabartë. Në kthim, këto gra dëshirojnë dikë që do t’i shohë ata si të barabartë ashtu si janë; nëse jo, ata janë aq të fortë sa të dinë kur të ecin larg dhe të gjejnë dikë që e bën. Akrepi është një lloj gruaje “më prano ashtu siç jam ose aspak”.

Mashkull: Asnjëherë mos u bëni një pantallona gënjeshtare të gënjeshtrës.

Mbi të gjitha, Akrepi vlerëson besimin dhe ndershmërinë në të gjitha marrëdhëniet që ata formojnë në jetën e tyre. Kështu që, nëse po pyesni veten për një tipar që burrat e Akrepit nuk mund të qëndrojnë, do të ishin gënjeshtarë të detyrueshëm. Në fakt, bëj që çdo lloj gënjeshtari. Edhe gënjeshtrat e vogla të bardha kanë potencialin për të prishur besimin e Akrepit përgjithmonë. Veçanërisht e vërtetë për burrat e lindur nën këtë shenjë, Akrepi më mirë do të dëgjonte të vërtetën e shëmtuar sesa të gënjej. Pasi të kapin dikë në gënjeshtër, ata do të vazhdojnë të pyesin se për çfarë tjetër ka gënjyer ai person. Meqenëse u pëlqen të jenë pararojë dhe të sinqertë në lidhje me mënyrën se si ndihen, pavarësisht se sa të dobët mund të jenë, burrat Akrep kërkojnë të njëjtin nivel transparence në marrëdhëniet e tyre. Akrepi kurrë nuk do t’ju japë një arsye për t’i dyshuar ata, për sa kohë që ata ende kanë besim të plotë dhe të plotë tek ju.

Shigjetari

Femër: Urren negativitetin.

Shigjetari është gjithçka në lidhje me dridhjet e mira dhe energjinë pozitive. Kjo shenjë dëshiron vazhdimisht të jetë jashtë, duke provuar gjëra të reja dhe duke përjetuar vende të reja. Optimizmi është emri i tyre i mesëm, pasi përballen me çdo sfidë me një frymë të mundshme. E thënë kështu, Shigjetari e urren negativitetin, veçanërisht gratë e kësaj shenje. Asgjë nuk mund të marrë nën lëkurën e grave Shigjetari ashtu si një Nelly Negative dhe Debby Downer. Gratë e Shigjetarit pëlqejnë të shijojnë jetën dhe gjithmonë janë duke kërkuar anën e ndritshme të gjërave. Ata nuk u pëlqen të qëndrojnë poshtë për një kohë të gjatë, kështu që një rrjedhë e vazhdueshme negativiteti është e detyruar të marrë nervat e tyre. Nuk është se Shigjetari urren njerëzit që janë negativ, por ata e urrejnë negativitetin e tyre dhe do të kundërshtojnë çdo vërejtje negative me një pozitiv.

Mashkull: Urren duke qene nenkontroll.

Me një lëvizje aventureske, Shigjetari ka tendencë të jetë një shenjë shumë e pavarur. Ndërsa ata kënaqen të jenë socialë, në fund të ditës ata janë ende kokëfortë dhe të vendosur në mënyrat e tyre. Kjo mund të jetë veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për burrat e Shigjetarit. Burrat Shigjetarë me shpirt të lirë dhe kokëfortë pëlqejnë të jetojnë jetën e tyre, sipas kushteve të tyre. Ata e urrejnë duke u thënë se çfarë të bëjnë dhe ka të ngjarë të mosrespektojnë çdo person që përpiqet t’i kontrollojë ata. Burrat e Shigjetarit e dinë që ata janë nën kontrollin e jetës së tyre dhe nuk pranojnë t’ia japin atë fuqi kujtdo tjetër. Ata duan të jenë rreth njerëzve që ndiejnë të njëjtën dëshirë për aventura ndërsa mbeten të vërteta për veten e tyre, ashtu si janë. Në shikim të parë të dikujt që përpiqet t’i kontrollojë ata, burrat e Shigjetarit do të vrapojnë dhe nuk do të shikojnë kurrë më mbrapa.

Bricjapi

Femër: I urren njerëzit e papërgjegjshëm.

Nëse ka një shenjë që nuk heq asnjëherë përgjegjësitë e tyre, është Bricjapi. Ndërsa burrat dhe gratë e kësaj shenje janë të zellshëm dhe punëtorë të zellshëm, janë gratë që priren të acarohen me individë që nuk ndajnë të njëjtën etikë pune si ata. Gratë e Bricjapit e dinë se çfarë duan në jetë dhe nuk kanë frikë të ngjiten në pjatë dhe të bëjnë atë që duhet të bëjnë për ta arritur atë. Kushdo që nuk mund të përkushtohet të punojë drejt qëllimeve të tyre, apo edhe të ketë qëllime, nuk do ta shkurtojë atë për këto gra. Ata thjesht nuk e kuptojnë se si disa njerëz mund të jenë apatikë ndaj punës së tyre dhe do të bëhen të irrituar në marrëdhëniet me njerëz të tillë. Njerëzit e papërgjegjshëm dhe dembelë janë të padurueshëm për gratë e Bricjapit, ata kanë nevojë për njerëz në jetën e tyre që kanë të njëjtat aspirata që bëjnë.

Mashkull: Urren kritiken.

Burrat e Bricjapit japin gjithçka në gjithçka që bëjnë. Ata kurrë nuk vendosen për të dytin më të mirë dhe vazhdojnë të përpiqen drejt qëllimeve të tyre. Ata besojnë se puna e vështirë do të shpërblehet. Kur i realizojnë ose i tejkalojnë qëllimet e tyre, ata ndiejnë një ndjenjë të fortë krenarie në punën e tyre. Kështu që, kur dikush tjetër vjen së bashku dhe i kritikon, burrat e Bricjapit e marrin seriozisht për zemër. Ata e kritikojnë si një fyerje kundër gjithë mundit dhe mundit të tyre të vështirë, që po thotë diçka pasi ata krenohen me punën e tyre si asnjë shenjë tjetër në zodiak. Ndërsa ata nuk e marrin parasysh dozën e rastit të kritikës konstruktive, në mënyrë që ata të mund ta përmirësojnë punën e tyre, ata i gjejnë njerëzit kritikë të jenë fyes dhe të pasjellshëm. Burrat e Bricjapit kanë nevojë për njerëz që janë atje për t’i mbështetur ata, jo për t’i shkatërruar ato.

Ujori

Femër: I urren njerëzit e pavëmendshëm.

Zonjat e Ujorit janë individë paqësorë dhe mbështetës. Ata janë atje për ata që u duhen, pa bërë pyetje. Me zemra të hapura të ngrohta, gratë e Ujorit kanë një tendencë për të parë të mirën te njerëzit dhe janë të gatshëm të përballojnë shumë. Sidoqoftë, mos e merrni mirësinë e tyre si të mirëqenë, pasi ata nuk do të vendosin askënd që është i vrazhdë, i zjarrtë apo neglizhues. Të gjithë kanë kufijtë e tyre dhe për gratë Ujori, ai kufi është njerëz që lënë pas dore njerëzit për të cilët kujdesen. I mahnit gratë Ujori se si disa njerëz nuk arrijnë të jenë të bukur pa marrë parasysh rrethanat. Këto gra mund të kuptojnë dhe respektojnë pikëpamjet e ndryshme të njerëzve, por nuk mund të pranojnë ndonjë sjellje të vrazhdë ose të urrejtur. Gratë e Ujorit duhet të rrethohen me individë të lumtur, të kujdesshëm dhe të shmangin ata që janë me shpirt.

Mashkull: Ka nevojë për aventurë, strukturën e urrejtjes.

Burrat e Ujorit janë shumë aventureske. Ata nuk u pëlqen të rrinë në një rutinë logjike, dhe më mirë do të ndërmarrin një rrezik. Ata janë gjithmonë poshtë për të provuar diçka të re. Për burrat e Ujorit, ata gjithmonë ëndërrojnë për gjënë tjetër të madhe, dhe janë të gatshëm të gjejnë një mënyrë për ta arritur atë, pavarësisht nëse i mungon prakticiteti. Si ëndërrimtarë të mëdhenj, burrat e Ujorit nuk pëlqejnë të jenë rreth njerëzve me mend praktik. Ata duan ta jetojnë jetën në maksimum dhe do të gjejnë mënyrat më të çuditshme për ta bërë këtë. Që do të thotë se ata nuk mund të përballojnë që dikush të përpiqet t’i tërheqë ato drejt realitetit. Burrat e Ujorit duhet të rrethohen me mendimtarë të njejtit mendje, të cilët kanë një pasion për aventura. Ata thjesht nuk shohin sy më sy me individë me mendje praktike, të cilët kanë frikë të ëndërrojnë të mëdhenj.

Peshqit

Femër: Duhet të lidheni, mos u bëni larg emocionalisht.

Gratë e peshqve nuk do të mendojnë as dy herë për të ikur nga një individ i pandjeshëm. Këto gra ndjehen thellë dhe janë shumë në përputhje me emocionet e tyre. Peshqit e ndjeshëm do të kërkojnë marrëdhënie të krijuara në lidhje emocionale dhe nuk mund të qëndrojnë të jenë rreth individëve të ftohtë dhe të pashpirt. Ata e urrejnë atë kur të tjerët janë emocionalisht të largët. Këto gra e kanë të vështirë të urrejnë nga jashtë askënd, por ndjehen të humbur kur nuk mund të krijojnë lidhje emocionale me dikë. Të lidhur fort me emocionet e tyre dhe emocionet e atyre që i rrethojnë, gratë e Peshqve e kanë të vështirë të jenë rreth dikujt që nuk ka fare ndjenja, ose që kanë emocione shumë të largëta. Ata janë të mirë në bërjen e të tjerëve për t’u hapur atyre në një mënyrë që asnjë shenjë tjetër nuk mund. Sidoqoftë, nëse dikujt i mungon fryma, do të marrë një shenjë të ndjeshme për këtë shenjë.

Mashkull: Urren rrugët te cilat nuk te qojne askund.

Kur shtytja vjen për lopatë, mund të mbështeteni tek një njeri i Peshqve që të ketë shpinën. Peshqit janë shenja shumë të kujdesshme dhe do të ikin nga rruga e tyre për ata më të afërt me ta. Sidoqoftë, ata nuk mund të tolerojnë njerëzit që refuzojnë të bëjnë të njëjtën gjë si kthim. Për burrat e Peshqve, nëse ata bëjnë diçka të këndshme për ju, ata duan të dinë që do të jeni të gatshëm të bëni diçka të këndshme për ta. Ata absolutisht i urrejnë rrugët njëkahëshe dhe njerëzit që veprojnë vetëm në baza. Burrat e peshqve besojnë në dhënien dhe marrjen e marrëdhënieve dhe ajo që vlen për një person shkon për një tjetër. Nëse një njeri i Peshqve do të zbulonte se vendos më shumë në marrëdhëniet e tij sesa partneri i tij apo edhe miqtë e tij, ai do të zemërohet. Burrat e peshqve nuk e kanë mendjen të bëjnë për të tjerët, për sa kohë që askush nuk përfiton nga veprimet e tyre të mirësisë.

Tjera shkrime

Loading...

Përshtatja e shënjave

Dëshironi të dini se sa përshtateni me partnerin tuaj sipas horoskopit. Zgjedhni shenjën tuaj dhe shenjën e partnerit/partnerës tuaj dhe kuptoni përshtatshmërinë.

Numri i dashurisë

Zgjedhni ditën dhe muajin e datëlindjes tuaj që të shihni numrin tuaj të numerologjisë, numër i veçantë (nga 1 deri 9), pëfaqësues i karakterit.

Gjëje shënjen tënde në horoskop

Nëse nuk jeni të sigurt se cila shenjë jeni në horoskopin yjor dhe horoskopin kinez atëherë mund ta shikoni këtu. Shkruani datëlindjen dhe zbuloni shenjën tuaj.

Interpretimi i ëndrrave

Këtu ju mund ti gjeni interpretimet e ëndrrave sipas shkronjave të alfabetit. Zgjedhni shkronjen shpjegimin e ëndrres suaj.