Akrepi

Nga 24. dhjetor deri 22. nentor

Motoja:
Une deshiroj

Karakteristikat:
Kanë vullnet të fortë, janë dinamikë, të shpërqendruar, këmbëngulës dhe seriozë. I tërheqin provokimet. Janë enigmatikë, misterioz dhe të errët. Bëjnë gjithçka për miqtë, por gjinisë tjetër nuk i besojnë. Motoja e tyre është “gjithçka ose asgjë”. Janë dashnorë të mëdhenj dhe shkencëtarë.

Planeti:
Plutoni

Profesioni:
Financier, psikiatër, detektiv, avokat, spiun, speleolog, okultist, tregtar.

Mangesia:
Xheloz, hakmarrës.

eXTReMe Tracker