Peshqit

Nga 19. shkurt deri 20. mars

Motoja:
Une besoj

Karakteristikat:
Person jo i drejtpërdrejtë, enigmatik, romantik, hipersensitiv, selektiv. Megjithëse i kupton gjërat më mirë se të tjerët, ka dëshirë të bëjë dredhi. Është simbol i njeriut universal. Tolerant, emocional, por në punë është lider. Jeton në botën e imagjinatës. Ka intuitë të fortë. Është vizionar dhe ndërmjetës i shkëlqyeshëm.

Planeti:
Neptuni.

Profesioni:
Profesionet që lidhen me spitalin, institucionet sociale, okultizmin, artin, posaçërisht piktura dhe aktrimi.

Mangesia:
Dyfytyrësia

eXTReMe Tracker