Shigjetari

Nga 23. nentor deri 21. dhjetor

Motoja:
Une kuptoj

Karakteristikat:
E do lirinë, është entuziast, gaztor. Është tip sportiv, ka një energji të jashtëzakonshme, lakmitar i madh. I do udhëtimet, filozofinë, arsimimin. E përcjell fati. Kryelartë, snob, por gati gjithnjë në anën e ligjit.

Planeti:
Jupiteri

Profesioni:
Gazetar, ambasador, jurist, filozof, shtegtar nëpër botë, gjykatës, mjek, person religjioz, person që përkatësinë e tij e lidh me institucionet shtetërore dhe publike.

Mangesia:
I mungon guximi.

eXTReMe Tracker