Demi

Nga 21. prill deri 20. maj

Motoja:
Une kam

Karakteristikat:
Stabil, i durueshëm, këmbëngulës, inert. Ka një vullnet të jashtëzakonshëm. Adhuron shtëpinë dhe familjen. Është i dhënë pas përfitimeve ekonomike. Nuk heq dorë lehtë. I do gjërat luksoze, stolitë, rrobat e bukura. Mund të jetë tepër i bukur, ose i shëmtuar.

Planeti:
Venera

Profesioni:
Artist, kreator mode, lulishtar, ëmbëltor, tregtar, ekonomist, piktor, muzikant, skulptor, shkencëtar.

Mangesia:
Posesiv, i ngutshëm.

eXTReMe Tracker