Gaforrja

Nga 21. qershor deri 22. korrik

MOTOJA:
Une ndiej

KARAKTERISTIKAT:
Epshor, misterioz, i përkushtuar. Ka imagjinatë të bujshme. Në aspektin amësor është i butë. I do shtëpinë dhe familjen. Ka vullnet të dobët dhe është i dhënë pas pijes. Rëndom personat e kësaj shenje nënat i përmbytim me ndjeshmëri të tepruar. Kjo është shenja astrologjike më emocionale. Ka imagjinatë të fortë.

PLANETI:
Hëna.

PROFESIONI:
Fotograf, aktor, marinar, hotelier, historian, shkrimtar, piktor, moler, tregtar, shtegtar, ekonomist, mësues, psikoterapeut.

MANGËSIA:
Së tepërmi i ndjeshëm, koprrac.

eXTReMe Tracker