Peshorja

Nga 23. shator deri 23. tetor

Motoja:
Une mat

Karakteristikat:
I kujdesshëm, i matur, harmonik, pajtohet mirë me të tjerët. Është estet i madh. Ka bukurinë, graciozitetin, pamjen transparente. Në punë është diplomat, në shtëpi nuk është taktik. E do punën ekipore, elegancën dhe ka shije të mirë.

Planeti:
Venera

Profesioni:
Jurist, gjykatës, aktor, këngëtar, politikan, piktor, pianist, diplomat, arkitekt, edukator, mësues.

Mangesia:
Tekanjoz, harxhon shumë.

eXTReMe Tracker