Binjaket

Nga 21. maj deri 20. qershor

Motoja:
Une mendoj

Karakteristikat:
I shpejtë, i zhdërvjelltë, kureshtar, komunikues, i shoqërueshëm, i aftë. Bën disa punë njëkohësisht. Në fytyrë mban maskë. E do dijen vetëm për vete. Ka pamje rinore dhe shpirt të ri.

Planeti:
Merkuri

Profesioni:
Jurist, ekonomist, matematikan, shkrimtar, shkencëtar, shahist, basketbollist, artist, spiker, mësues, postier, tregtar, nëpunës, zanatçi, botues.

Mangesia:
Sipërfaqësor dhe mosmirënjohës.

eXTReMe Tracker