Dashi

Nga 21. mars deri 20. prill

Motoja:
Une jam

Karakteristikat:
Ndërmarrës, i guximshëm, impulsiv, kokëfortë, dinamik. Ka energji të madhe, por nuk ka vullnet të qëndrueshëm. Ka bukurinë fizike. Bën luftë të përjetshme dhe është në aktivitet të vazhdueshëm. Adhurues i sportit dhe i të gjitha aktiviteteve fizike.

Planeti:
Marsi

Profesioni:
Politikan, inxhinier, avokat, komik, ushtar, kimist, astronom, kirurg, mishshitës, floktar.

Mangesia:
Arrogant, i pamatur.

eXTReMe Tracker