Bricjapi

Nga 22. dhjetor deri 20. janar

Motoja:
Une shfrytezoj

Karakteristikat:
Serioz, mendimtar, ambicioz, synon suksesin në moshën e shtyrë. Është këmbëngulës, ka vullnet të madh, i mençur, shpirtëror, i pasigurt, por materialist dhe egoist. Arrin çdo gjë që i përkushtohet. Nuk kërkon mirënjohje për vete. Kontrollon ndjenjat.

Planeti:
Saturni

Profesioni:
Murator, kopshtar, murg, eremit, polic, drejtor, menaxher, artist, kompozitor, piktor, skulptor, kontabilist.

Mangesia:
I turpshëm.

eXTReMe Tracker