Luani

Nga 21. korrik deri 22. gusht

Motoja:
Une dua

Karakteristikat:
Dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes, në krye të aksionit. I do jetën, fëmijët, pushtetin. Dëshiron të urdhërojë, të shtypë. Është autoritar, shpirtgjerë dhe elegant. Bie në komplimente. Me kalimin e viteve e humb elanin jetësor. Nëse niset rrugës religjioze, bëhet përjashtues dhe dogmat.

Planeti:
Dielli

Profesioni:
Organizator, shef, politikan, artist, aktor, bankier, argjendar.

Mangesia:
Snobizmi

eXTReMe Tracker